Ajankohtaista

Klubin™ -maailman ajankohtaiset asiat.

24.-25. ELOKUUTA


Olavi Virta elokuva

Mäntän Klubilla on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä Olavi Virta -elokuva ennakkonäytöksenä kaksi kuukautta ennen ensi-iltaa.

   Julkaistu 12.3.2018

Olavi Virtaa ja hyvää ruokaa ei voida erottaa toisistaan, sillä ruoanlaitto oli laulajalegendan lempiharrastuksia. Mäntän Klubilla onkin huikea mahdollisuus nauttia elokuvallisesta ruokakokemuksesta, kun samanaikaisesti voi katsoa Olavi Virta -elokuvan ennakkoon ja nauttia keittiömestari Antti Vahteran valmistamia ruokia Olavi Virran lempiresepteistä.

Antti Vahtera on suomalainen keittiömestari, ravintola-alan yrittäjä ja ruokakirjailija. Hän on kirjoittanut toistakymmentä ruokakirjaa ja edustanut Suomea vuoden 1995 Bocuse d`Or -kokkikilpailussa.

 

Hinta 78 € + alv 24 % sisältää menun ja elokuvalipun. Ruokajuomat tilataan paikan päältä.

 

Olavi Virran keittiötango     ENNAKKONÄYTÖS

Olavi Virta on elokuva Suomen kaikkien aikojen suositummasta laulajasta. Miehestä, joka nousi köyhyydestä huipulle ja Suomen kansan rakastamaksi esiintyjäksi, ja joka menetti lopulta kaiken muun, paitsi ainutlaatuisen äänensä. Vuonna 1972 kuolleen laulajalegenda Olavi Virran tarinan kertova ja Timo Koivusalon ohjaama elokuva saa ensi-iltansa lokakuussa 2018. Olavi Virtaa elokuvassa näyttelee Lauri Tilkanen.

 

Katso myös: Food & Art Festival >>