Slide background

KLUBIN VERKKOKAUPASTA

Lahjakortit
Pääsyliput
Elämyspaketit

Ajankohtaista

Klubin™ -maailman ajankohtaiset asiat.

Vallitsevan kansallisen poikkeustilan vuoksi teimme päätöksen sulkea Mäntän Klubi oy:n kahden toimipisteen, Mäntän Klubin ja Art Hotel Honkahovin, hotelli- ja ravintolatoiminnan toistaiseksi. Juhlavuoden kevään 2020 tapahtumat on siirretty uusiin ajankohtiin ja osin peruutettu kokonaan. Tiedotamme tilanteen muutoksista ja tapahtumien uusista päivämääristä nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavillamme (instagram ja facebook).
 
Odotamme kovasti, että pääsemme palvelemaan asiakkaitamme taas pian kaikissa toimipisteissämme. Verkkokauppamme palvelut on saatavilla rajoitetuin tuottein. Kesän tapahtumaliput ovat myynnissä Klubin Iskelmä-viikonloppuun ja ravintola- sekä majoituslahjakortit ovat saatavilla nyt tulevaksi kesäkaudeksi. Verkkokaupan löydät osoitteesta www.klubin.fi.

Keurusharjun loma-asunnot tarjoavat hyvän vaihtoehdon majoittautumiseen Klubin ja Honkahovin ollessa suljettuna.
Lisätietoa ja varaukset: www.keurusharju.fi / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / p. 040 481 4980
 
Terveyttä ja positiivista mieltä jokaiselle toivoen,
 
Honkahovin väki

 

Customer briefing​​​  

Concerning national Stage of Emergency, we decided to close our restaurant and hotel services for now at Mäntän Klubi and Art Hotel Honkahovi.
All the events from spring 2020 has been cancelled or shifted to another date. We inform all the changes of our actions and new dates to events in our websites www.klubin.fi and in social media (Instagram and facebook).
 
We are looking forward to serve our customers again in our hotels and restaurants.

Keurusharju Apartments offers an excellent alternative for accomodation while Mäntän Klubi and Art Hotel Honkahovi are closed.
Further information: www.keurusharju.fi/en / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / tel. +358 40 481 4980
 
 
Best regards

Mäntän Klubi staff


Koronavirustilanne on herättänyt useita kysymyksiä. Me Mäntän Klubi Oy:n toimipisteissä seuraamme myös tilannetta ja huomioimme THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, https://thl.fi ) antamat ohjeistukset kaikissa koronavirukseen liittyvissä asioissa.

Keskitymme tilahuollossa ja ravintolatoiminnassa entistä enemmän myös hygieniaan ja toivomme, että jokainen asiakkaamme huomioi tämän myös omassa toiminnassaan.

THL:n päivittämän tiedotteen mukaan koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii tai aivastaa. On mahdollista, että virus tarttuu kosketuksen kautta mutta koronavirukset eivät säily pinnoilla päiväkausia vaihtelevissa lämpötiloissa.  Tavaroiden välityksellä tartuntoja ei ole todettu.

Toivomme, että noudatat seuraavia ohjeita:

  • Pysyttele kotona, jos tunnet olosi kipeäksi
  • Pese kädet huolellisesti saippualla saapuessasi ja myös lähtiessäsi! Hyödynnä tarvittaessa käsidesiä, jota löytyy eteisaulasta ja kassalta.
  • Aivasta, yski ja niistä kertakäyttöiseen paperiliinaan ja heitä se heti roskiin!
  • Pese kätesi huolellisesti myös vierailun päätteeksi.

Lisäksi suosittelemme, että etenkin suurentuneilta Koronavirusriskialueilta palanneet matkailijat pitäisivät taukoa vierailusta kahden viikon ajan!


Mäntän Klubi

Tehtaankatu 33
35800 Mänttä

puh. +358 (0)3 4745 900
info[AT]klubin.fi

 

Aukioloajat

Aamiainen  
Ma-pe 6.30-9.00
La-su 9-10

Mäntän Klubin vastaanotto ja myyntipalvelu
Ma-pe klo 8-15
La-su 9-12

Muina aikoina tilauksesta.

TripAdvisor logo oiva sinettilogo rgb

 Arthotel & Restaurant Honkahovi

Johtokunnantie 11
35800 Mänttä

puh. +358 (0)3 474 7005
honkahovi[AT]klubin.fi

 

Aukioloajat

Aamiainen Mäntän Klubilla
Ma-pe 6.30-9.00
La-su 9-10

Honkahovin ravintola/vastaanotto
Ma-pe 11-14.30

Buffet-lounas ma-pe, klo 11-14.30

TripAdvisor logo oiva sinettilogo rgb