Klubin päivällis- ja juhlabuffet
KLUBIN MENU 1
Ryhmäkoko 30–50 henkeä 49,50 €/henkilö, yli 50 henkeä 45,50 €/henkilö.
Toinen pääruoka +7 €/hlö.
Alkuruokapöytä
Savuporomoussea ja ruisnappeja L
Vihersalaattia, kurkkua, melonia ja talon kastiketta M, G
Klubin sienisalaattia L, G
Tomaattia ja mozzarellaa L, G
Yrttimarinoitua oliivia M, G
Talonleipää ja levitettä L
1 valinnainen pääruoka
Pestokuorrutettua lohta, paahdettua porkkanaa, lanttua,
bataattia ja perunaa fetamurulla L, G
tai
Parmesankanaa, villiriisiä, grillikasviksia
ja paholaisenmajoneesia L, G
Jälkiruoka
Vaniljapannacottaa ja marjoja L, G
Kahvi/ tee
KLUBIN MENU 2
Ryhmäkoko 30–50 henkeä 58,50 €/henkilö, yli 50 henkeä 52,50 €/henkilö.
Toinen pääruoka +7 €/hlö.
Alkuruokapöytä
Klubin savulohta ja sahramiaiolia M, G
Vihersalaattia ja talon kastiketta M, G
Paahdettua punajuurta, aurajuustoa ja saksanpähkinää L, G
Ilmakuivattua kinkkua, melonia, rucolaa ja vadelmavinegrettiä M, G
Tomaatti-fetajuustosalaatti L, G
Klubin sienisalaattia ja persiljaa L, G
Leipävalikoima ja paahdettua voita L
1 valinnainen pääruoka
Paistettua taimenta, maltalaista kastiketta,
tillivoilla maustetut perunat ja kasvisgratiini L, G
tai
Yön yli haudutettua häränrintaa, uunijuurekset,
parmesanilla maustetut kermaperunat ja suklaa-punaviinikastike L, G
Jälkiruoka
Puolukka-valkosuklaamoussekakku
Kahvi/tee
KLUBIN MENU 3
Ryhmäkoko 30–50 henkeä 57,50 €/henkilö, yli 50 henkeä 53,50 €/henkilö.
Toinen pääruoka +7 €/hlö.
Alkuruokapöytä
Gin-katajanmarjasilli M, G
Vihersalaattia ja talonkastiketta M, G
Caesarsalaattia savulohella L
Thaimaalaisittain maustettua härkää, paprikaa, papuja ja korianteria L, G
Marinoitua punasipulia ja suolakurkkua M, G
Kurkkua, melonia ja fetajuustoa L, G
Talon leipää, yrttituorejuustoa ja voita L
1 valinnainen pääruoka
Paistettua kuhaa, pottuvoita, hunajaporkkanaa
ja sitruunavoikastiketta L, G
tai
Patruunan pata häränlihalla ja leipäjuustolla,
pottuvoi ja balsamicopunajuuria L, G
Jälkiruoka
Karpalo-kinuskikakku L
Kahvi/tee
Mäntän Klubille on myönnetty Rotisseurs-kilpi
Mäntän Klubilla on nautittu paikallisesta palvelusta ja Klubin perinteisen keittiön antimista jo 100 vuotta. Tänä päivänä intohimomme on kunnioittaa, ylläpitää ja kehittää Klubin korkeaa laatua edelleen.
Kilven saaneita ravintoloita löytyy Suomesta 34 eri paikkakunnalta. Kilpi on kansainvälinen tunnus ravintolan korkeasta laadusta. Kilpitunnus on käytössä noin 80 maassa.