Ravintola

Klubin™ -reseptimme ovat historialtaan merkkihenkilöiden omia

Klubin/Honkahovin päivällis- ja juhlabuffet

 

MENU 1
Ryhmäkoko 30–50 henkeä 33,50 €/henkilö, yli 50 henkeä 31,50 €/henkilö.
Toinen pääruoka +5€/hlö.

Alkuruokapöytä

Klubin vihersalaattia granaattiomenalla ja fetajuustolla, talon kastike
Yrttimarinoituja oliiveja
Salaatti marinoidusta broilerista ja vuohenjuustosta
Lohiterriini, yrttiöljy
Tuoretta ananasta, melonia ja rypäleitä rucolapedillä, sitrusvinegrette
Leipälajitelma, voi ja yrttituorejuusto

 
1 valinnainen pääruoka

Paahdettua lohta ja sitruunavoikastike
Paahdettua broileria, BBQ-kastike
Karjalanpaisti
Kermaperunat ja grillikasvikset


Jälkiruoka

Mansikkakerma-kakku
Kahvi/ tee

 

MENU 2

Ryhmäkoko 30–50 henkeä 38,50 €/henkilö, yli 50 henkeä 36,50 €/henkilö
Toinen pääruoka +5€/hlö.

Alkuruokapöytä

Caesarsalaattia paahdetuilla pinjansiemenillä ja parmesanlastuja
Maalaisperuna-rapusalaatti
Melonia, fetajuustoa ja rucolaa, balsamico-hunajakastikkeella
Kylmäsavulohta, tilli-smetanakastike
Kanaterriini ja pikkelöityä punasipulia
Leipälajitelma, voi ja yrttituorejuusto

 
1 valinnainen pääruoka

Paistettua kuhaa, kermainen rapukastike, tilliperunat

tai

Häränrintaa, timjamikastike

Uunijuurekset


Jälkiruoka

Mango-pannacotta
Kahvi/tee

 

MENU 3

Ryhmäkoko 30–50 henkeä 51,50 €/henkilö, yli 50 henkeä 49,50 €/henkilö

Alkuruokapöytä

Sherrysilli
Klubin vihersalaattia rypäleillä, tuoreella ananaksella ja leipäjuustolla, talon kastike
Valkosipulilla marinoituja kalamata-oliiveja
Metsäsienisalaattia kaalipedillä
Klubin savulohta, Dijon-sinappidressing
Karitsan paahtopaistia, minttuhyytelö
Leipälajitelma, voi ja yrttituorejuusto


1 pääruoka pöytiin tarjoiltuna

Paistettua siikaa, lime-beurre blanc-kastike

tai

Härän sisäfilepihvi, konjakki-kermakastike
Paahtoperunat ja hunaja-kasvikset


Jälkiruoka

Marjapavlova
Kahvi, tee

 

Honkahovin LOUNAS

Joka arkipäivä

Lounas joka arkipäivä klo 11-14.30.